Nå  kan  du  dele  værvarslene  med  andre

Nå kan du dele værvarslene med andre

De av oss som elsker å dele ting med andre, ikke minst på internett, liker enkle snarveier til slik deling i tilknytning til det som skal deles. Med andre og enklere ord; vi liker dele-knapper til Facebook, Twitter, Stumbleupon etc.

På yr.no har vi tatt i bruk en tjeneste fra addthis.com, som gjør at du kan dele både værvarsler og artikler til en stort antall sosiale nettsteder. Du finner dele-knappene i toppen av alle varsel-sider – under lenken «Legg til mine steder».

Dessverre er vi ikke helt i mål med stilarkene for utskrift, så utskrifter fra yr.no ser fortsatt ikke helt optimale ut. Vi anbefaler derfor fortsatt bruk av PDF-lenken («Værvarsel som PDF») dersom du skal skrive ut værvarselet.

I artiklene finner du dele-knappene i «by-line» sammen med artikkelforfatteren og publiseringstidspunkt.

Da gjenstår det bare å si «god deling»!

Logo for NRK Logo for Meteorologisk Institutt
Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt.
Redaktør: Ingrid Støver Jensen. Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen. Meteorologisk ansvarlig: Roar Skålin.
Opphavsrett © NRK og Meteorologisk institutt 2007 - 2018