Ny  versjon  av  iPhone-appen

Ny versjon av iPhone-appen

iPhone-appen til yr.no er en offisiell app fra Meteorologisk Institutt og NRK. Fram til nå har appen vært publisert på utvikler-kontoen til leverandøren. For å gjøre det enda tydeligere at dette er en offisiell app, og dermed skille den ut fra ikke-offisielle apper, har vi nå valgt å publisere den på NRKs App Store-konto.

Den nye appen finner du her: http://itunes.apple.com/no/app/yr.no/id490989206

Det er dessverre ikke helt rett frem å gjøre dette uten at det blir litt komplisert for brukeren.

Gitt at du har siste versjon fra den gamle kontoen (tips: appen har i så fall byttet navn fra «yr.no» til «Yr») vil du få en melding neste gang du åpner den som forteller deg at du bruker en gammel versjon, og at ny versjon kan lastes ned i iTunes, fra NRKs App Store-konto.

Når du har lastet ned den nye versjonen, vil de to leve side om side, inntil du selv velger å slette den gamle versjonen. Da trenger du bare å huske at den nye heter «yr.no» i motsetning til den gamle som heter «Yr».

Vil du gjøre det litt enklere for deg selv, kan du bare slette den gamle appen fra telefonen (og eventuelt i iTunes på maskinen din), og deretter laste ned den nye.

 

Oppdateringen inneholder også noen feilrettinger.

Logo for NRK Logo for Meteorologisk Institutt
Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt.
Redaktør: Ingrid Støver Jensen. Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen. Meteorologisk ansvarlig: Roar Skålin.
Opphavsrett © NRK og Meteorologisk institutt 2007 - 2018